Informatie

De Mobile Experience is meer dan een trailer alleen. De locatie kan worden uitgebouwd met een stijlvolle tent van antracietkleurig doek en Amsterdamse raampartij. Dit maakt de Mobile Experience met een oppervlak van maximaal 325 m² tent geschikt voor events tot 450 personen. De zijwanden van de trailer kunnen worden geopend en de vloer kan naar buiten worden doorgetrokken waardoor een groot terras ontstaat. Op deze wijze creëren wij binnen een dag een unieke beleving op de door u gewenste locatie. De trailer is volledig self-supported en voorzien van alle luxe en comfort: van stijlvol design meubilair tot de nieuwste technologie op het gebied van licht en geluid. Via de laadklep creëren wij een in het oog springende entree voor uw event. Op het dak van de locatie is er een uniek VIP-dek. Het uitzicht vanaf dit dek maakt de Mobile Experience tot een originele locatie voor bijvoorbeeld polo-, wieler- en golfevents. Middels branding maakt u van de Mobile Experience uw eigen unieke locatie. Ervaring maakt vele doeleinden mogelijk die wij graag persoonlijk toelichten om vervolgens met uw specifieke wensen te bouwen aan de experience op maat.

Catering

De culinaire mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd. Van luxe sandwich, uitgeserveerde lunch tot groots diner. Wij regelen het graag voor u. In de lounge, op het VIP-dek of onder de overkapping.

Arrangementen

Iets te vieren, een borrel, personeelsfeest, productpresentatie of gewoon lekker samen zijn. De Mobile Experience kunnen wij op maat inrichten om uw high-tech feest of presentatie tot een succes te maken. De high-tech trailer is ingericht volgens de laatste trends op het gebied van styling.

Extra faciliteiten

De Mobile Experience heeft een unieke eigenschap: u kunt tot de centimeter nauwkeurig bepalen waar uw event straks zal plaatsvinden.

Capaciteit

Capaciteit Mobile Experience: 325m2
Carré : 200 personen
Theater : 300 personen
Diner :450 personen
Feest :450 personen