[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Een stretchtent huren bij Tenten Verhuur Nederland

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Wilt u met uw buren een buurtfeest geven en bent u nog op zoek naar een grote tent? Dan hebben wij de oplossing voor u. U kunt namelijk een stretchtent huren. Bij ons bent u aan het juiste adres en dit kan direct geregeld worden. Tenten Verhuur Nederland biedt graag hulp als het gaat om de verhuur van grote en klein tenten. Wij hebben voor ieder evenement altijd de juiste tent. Wij kunnen u een grote of een kleine stretchtent verhuren, geheel naar uw eigen wensen. Dan kunt u zowel binnen als buiten in de tent het een en ander organiseren. Er is ruimte genoeg voor iedereen. Een stretchtent huren is bij ons binnen enkele simpele stappen snel en eenvoudig geregeld.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Stretchtent huren

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][vc_column_text]

De mogelijkheden van een stretchtent

U kunt een stretchtent huren voor verschillende doeleinden. U kunt voor de kinderen wat leuks organiseren of u regelt dat er mensen komen optreden in een stretchtent bij u in de buurt. De stretchtent is van binnen zeer ruim. Zo kan er met gemak een podium in worden geplaatst als dit nodig is. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de binnenruimte als dansvloer te gebruiken. Naast de stretchtent kunt u bij ons ook andere tenten huren  voor bijvoorbeeld de catering of het organiseren van andere activiteiten.

Contact opnemen?

Heeft u nog vragen? Wenst u meer informatie? Of wilt u een offerte aanvragen om een stretchtent te huren? Wij adviseren en informeren u graag geheel vrijblijvend over de diverse mogelijkheden die wij u bieden. U kunt hiervoor bellen naar 0251-769086 of 020-4720000. U kunt ook een e-mail sturen naar info@tvn.nl. U kunt bij ons per direct een stretchtent huren. Wij staan voor u klaar en informeren u graag over welke tenten u bij ons kunt huren. Wij raden wel aan om de stretchtent op tijd te reserveren. Neemt u daarvoor vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen u dan graag precies welke opties er zijn. U heeft in ieder geval alle ruimte wanneer u deze tent nu gaat huren. Ook voor de kinderen kan er een deel speciaal ingericht worden, zodat zij veilig, droog en onder toezicht kunnen spelen tijdens een evenement.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]