Stretchtent huren

Met het aanbod om een stretchtent te huren is het moeilijk om een feest of anderzijds evenement te bedenken die hiermee niet een extra dimensie kan krijgen. Een feest heeft iedereen wel eens een keer. Maar er zijn zo nu en dan van die bijzondere gelegenheden die op een écht bijzondere wijze gevierd moeten worden, zoals een eindexamenfeest, een bruiloft of de opening van een bedrijf.

Dit zijn die bijzondere momenten die het verdienen om gevierd te worden en dan wel op een manier dat het voor iedere aanwezige een memorabel evenement zal zijn.

Dat het organiseren van zulke gelegenheden een hele klus kan zijn is niet verrassend. De catering, de uitnodigingen en bijvoorbeeld het regelen van muziek maakt het dat u al druk genoeg bent. Daarom bent u bij TVN aan het juiste adres voor de feesttenten. Een onmisbaar element voor ieder evenement. Met ons ruime aanbod en goede service geven wij u alle mogelijkheid om hier naar wens invulling aan te geven, waaronder de mogelijkheid om een stretchtent te huren.

Stretchtent huren

Stretchtent huren Stretchtent huren Stretchtent huren

De voordelen van het huren van een stretchtent

Deze tenten, ook wel bekend onder de naam flextenten, kennen unieke voordelen. Het meest praktische nut, het verschaffen van beschutting, is slechts het begin van wat deze tenten voor uw evenement kunnen betekenen. De naam doet het al vermoeden. Stretchtenten hebben een doek die uittrekbaar is. Dit maakt het dat als u een stretchtent gaat huren de mogelijkheden om deze te plaatsen zeer ruim zijn.

Door deze eigenschap zijn ze vrijwel overal toepasbaar en dit maakt ze ideaal voor vrijwel ieder feest. Verkrijgbaar in vele kleuren en dankzij de dynamische vormen geeft het huren van een stretchtent uw evenement een sterke bijdrage aan de sfeer. Bijkomend voordeel van het huren van een stretchtent is dat deze tenten eenvoudig gekoppeld kunnen worden aan andere tenten, gebouwen of objecten.

Wie we zijn

Ons bedrijf is begonnen in 1998 en was toen nog beperkt in de verhuur van kampeertenten en accessoires. De steeds grotere vraag naar partytenten heeft er voor gezorgd dat we sinds 2004 ook zijn begonnen met het verhuren van deze tenten. Een aanbod dat in de jaren divers is geworden. Zo kunt u bij ons naast het huren van een stretchtent ook bij ons terecht voor onder andere een pagode-, alu hal- of bijvoorbeeld een luxepartytent.

Wij bieden totaaloplossingen, dit betekent voor u dat u alle ruimte heeft om te kiezen vanuit ons aanbod aan diensten en producten. Voor de organisatie van een evenement van duizenden mensen tot een bruiloft van tientallen bieden wij maatwerk in de door ons aangeboden diensten en producten.

Zowel particulieren als zakelijke klanten zijn welkom bij ons. Wilt u meer weten of wilt u gelijk een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact op.

 

Stretchtent huren

Bedouin tent huren ’t Gooi Bedouin tent huren Wassenaar Bedouin tent huren Flextent huren ’t Gooi Flextent huren Wassenaar Flextent huren Stretchtent huren ’t Gooi Stretchtent huren Wassenaar Stretchtent huren Stretchtent verhuur ’t Gooi