Een partytent 6×3 bij Tenten Verhuur Nederland

Wanneer u een partytent wilt huren, dan bent u bij Tenten Verhuur Nederland aan het juiste adres. Wij bieden al jarenlang passende oplossingen voor tijdelijke en permanente accommodaties. Als tentenverhuur bedrijf kunt u bij ons verschillende type tenten huren. U kunt bij ons ook een partytent 6×3 huren. De 6×3 is een mooie afmeting wanneer u bijvoorbeeld een buurtfeest gaat organiseren. Ook op evenementen of rode lopers worden de 6×3 vaak geplaatst.

Mogelijkheden

Bij ons zijn er verschillende partytenten die u kunt huren. De partytent 6×3 is één van de grootste partytenten die we in ons assortiment hebben. Dit type tent is te gebruiken voor verschillende doeleinden. Zowel particulieren als bedrijven huren regelmatig een partytent van deze afmeting. De tent is uitermate geschikt voor buurtfeesten of rode loper evenementen. Twijfelt u tussen de verschillende tenten binnen ons aanbod? Neem dan contact op. Met onze ervaring en expertise kunnen wij u advies geven over welk type tent het meeste geschikt is voor uw evenement of feest. Wij bieden altijd passende oplossingen!

Partytent 6x3

Huren

De partytent 6×3 kunt u bij ons huren tegen een voordelig tarief.  Het grote voordeel van de 6×3 tent is dat u veel ruimte heeft en ook een deel kunt reserveren voorbeeld de hapjes en drankjes. Er is in ieder geval voldoende ruimte. Wanneer u verwacht dat de 6×3 variant te klein is kunt u er altijd voor kiezen om er twee te huren en deze met elkaar te verbinden. Het kan allemaal direct geregeld worden! Wij horen het graag wanneer wij u bij kunnen staan en een helpende hand kunnen bieden.

Contact opnemen

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een offerte aanvragen om een partytent 6×3 te huren? Wij adviseren en informeren u graag geheel vrijblijvend over de diverse mogelijkheden die wij u bieden. U kunt altijd bellen met 0251 – 76 90 86 of 020 – 472 00 00. U kunt ook een e-mail sturen naar info@tvn.nl. Een feestje organiseren? Wij staan voor u klaar en hebben altijd een passende oplossing voor u.