Een partytent 3×6 bij Tenten Verhuur Nederland

Gaat u een feestje organiseren en heeft u veel mensen uitgenodigd? Dan kunt u wel een partytent 3×6 huren. De 3×6 variant is ideaal wanneer u veel gasten verwacht. Wanneer het nodig is kunt u er ook altijd meerdere huren. Bij ons bent u aan het juiste adres om dit te realiseren. Ook voor al uw tijdelijke locaties, (privé)feesten, zakelijke en publieksevenementen staan wij voor u klaar. Tenten Verhuur Nederland denkt graag mee in passende oplossingen, van begin tot eind!

Mogelijkheden

Bij ons kunt u naast de partytent 3×6 ook partytenten in andere afmetingen bij ons huren. De 3×6 is één van de populairste tenten binnen ons ruime assortiment en biedt plaatst voor veel gasten. Twijfelt u over welke afmeting u nodig heeft? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u met onze ervaring en expertise een betrouwbaar advies geven.

Service en voordelen

Als u de partytent 3×6 wilt huren, of dat nu volgende week is of pas de volgende maand, dan kunt u dit alvast aan ons doorgeven. Het is verstandig als u u dit tijdig aan ons doorgeeft zodat u er zeker van bent dat alles voor uw evenement op tijd geregeld is. Wij zorgen ervoor dat de partytent 3×6 op het afgesproken tijdstip op de juiste plek afgeleverd wordt.

Partytent 3x6

Contact opnemen

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een offerte aanvragen voor de partytent 3×6? Wij adviseren en informeren u graag geheel vrijblijvend over de diverse mogelijkheden die wij u bieden. U kunt altijd bellen met 0251 – 76 90 86 of 020 – 472 00 00. U kunt ook een e-mail sturen naar info@tvn.nl. Bij ons bent u aan het juiste adres om een party tent te huren dus vraagt u bij ons gerust naar de prijzen en mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst en zorgen er voor dat er voor iedereen voldoende plaats is!