Wilt u een pagodetent huren? Kies voor Tenten Verhuur Nederland

Gaat u een feestje geven of een evenement organiseren? Dan kan een pagodetent huren u een goede uitkomst bieden. Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw tijdelijke locaties, (privé)feesten, zakelijke en publieksevenementen. Tenten Verhuur Nederland staat voor u klaar! Wij bieden al sinds 1998 passende oplossingen in tijdelijke en permanente accommodaties, van de organisatie tot en met de uitvoering. U kunt, ook als particulier, bij ons het hele jaar door terecht om een pagodetent te huren.

Verschillende modellen

De keuze is gemaakt, u wilt een pagodetent huren. Maar heeft u al nagedacht over de grootte van de tent? De pagodetenten in ons assortiment kennen verschillende afmetingen. Afhankelijk van uw ruimte kunt u kiezen voor verschillenden modellen. Wilt u meerdere tenten plaatsen? Ook dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden en daarmee zijn wij u ook graag van dienst. Als u aangeeft hoeveel gasten u verwacht dan kunnen wij aangeven hoeveel tenten u nodig heeft. Aan de hand daarvan kunt u de keuze maken welke pagodetent u wilt huren.

Service

Bij ons staan service, kwaliteit, flexibiliteit en innovatie centraal. Als u bij ons een pagodetent  gaat huren dan zorgen wij dat de tent op het juiste tijdstip op de juiste locatie geplaatst en opgebouwd wordt. Hoe eerder u bij ons aangeeft wanneer u een pagodetent nodig heeft, hoe eerder u van onze service kan profiteren. Heeft u op het laatste moment nog snel een pagodetent nodig? Neem dan nu direct contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Pagodetent huren

Contact opnemen

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een offerte aanvragen voor het huren van een pagodetent? Wij adviseren en informeren u graag geheel vrijblijvend over de diverse mogelijkheden die wij u bieden. U kunt altijd bellen met 0251 – 76 90 86 of 020 – 472 00 00. U kunt ook een e-mail sturen naar info@tvn.nl.