Het bedrijf

Op 2 februari 1998 zijn wij begonnen met de verhuur van kampeertenten en kampeeraccessoires. Tijdens deze begin jaren merkte we een stijgende vraag naar partytenten en andere tenten voor evenementen. Sinds 2004 is ons verhuur aanbod daarom uitgebreid met partytenten. Inmiddels zijn we gegroeid tot een bedrijf dat naast de verhuur van partytenten en accessoires ook alles verhuurt dat bij een tijdelijke accommodatie of evenement komt kijken. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende tenten die geschikt zijn voor zowel grote publieksevenementen met duizenden bezoekers als voor kleine privé feestjes.

Over ons

Zo hebben wij door de jaren heen ruime ervaring met grote (privé) feesten, zakelijke evenementen en publieke evenementen. Wij bieden hierin altijd totaaloplossingen, van de organisatie tot en met de uitvoering en zelfs de afbouw. Ons bedrijf is gevestigd in Heemskerk en Amsterdam. Vanuit hier leveren wij onze producten en diensten door het hele land. Hierbij staan een goede service, kwaliteit, flexibiliteit en innovatie bij ons centraal. De afgelopen jaren hebben wij mooie projecten gerealiseerd in o.a.: Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp, Leiden, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Zeeland, Brabant, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Breda, Hilversum, Zeist, Limburg, Almere, Gouda, Heemstede en Zaandam. Om een indruk te krijgen van deze projecten kunt u de foto’s bekijken op onze impressie pagina.

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een offerte aanvragen? Wij adviseren en informeren u graag geheel vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden die wij bieden. U kunt hiervoor het contactformulier rechts op de pagina gebruiken of contact met ons opnemen via de contactpagina.

Wat onze klanten over ons zeggen

Voor bruiloften die wij organiseren maken wij altijd gebruik van de tenten van TVN. De dienstverlening en de producten zijn altijd prima.

Bruiloft BVWeddingplanner

Tijdens de zomer organiseert ons bedrijf regelmatig grote festivals en outdoor-feesten. Hiervoor hebben we verschillende tenten nodig. De tenten voor de horeca gelegenheden huren wij sinds 2009 bij TVN. Wij ervaren een prettige samenwerking

Good Events BVEvent manager