[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Stretchtent verhuur ’t Gooi

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

De verhuur van een stretchtent voor u in ’t Gooi kan uw evenement, van welke aard dan ook, echt bijzonder en memorabel maken. Er zijn behoorlijk wat voorbeelden te bedenken van bijzondere gelegenheden die een uitzonderlijk feest verdienen. Of het nu gaat om een bruiloft, een jubileum of de opening van een nieuw bedrijf, met de juiste partytenten kunt u uw gasten op een passende wijze ontvangen en vermaken.

Voor de verhuur van een stretchtent voor u in ’t Gooi bent u bij TVN aan het juiste adres.

De meest uiteenlopende tenten en bijbehorende dienstverlening kunnen wij voor u regelen. Het organiseren van een evenement is voor u vaak al stressvol genoeg. Het vinden van de juiste locatie, de uitnodigingen, enzovoorts. U bent al druk genoeg. Daarom gaat onze dienstverlening verder dan alleen de verhuur van een stretchtent voor u in ’t Gooi.

Stretchtent verhuur ’t Gooi Stretchtent verhuur ’t Gooi Stretchtent verhuur ’t Gooi

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Stretchtent verhuur ’t Gooi

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][vc_column_text]

De verhuur van een stretchtent voor u in ’t Gooi onder gunstige voorwaarden

Wat zijn eigenlijk de voordelen van stretchtenten, die ook bekend staan als flextenten? De naam doet het al vermoeden. Het doek is rekbaar en dit geeft u meerdere voordelen. De eerste is puur functioneel. Door de flexibele inzetbaarheid kunnen deze tenten ook op plekken geplaatst worden die anders die mogelijkheid niet kennen.

Dit is slechts een voordeel wat u kunt verwachten bij de verhuur van een stretchtent voor u in ’t Gooi.

De flexibiliteit geeft u ook de ruimte om zelf de ruimte-indeling te kiezen. Deze producten zien er dan ook nog eens mooi uit. De kleuren en het dynamische gebruik maakt het dat ze een haast magische uitstraling hebben. Het geeft meerwaarde op ieder vlak, en in diezelfde lijn ligt ook onze overige dienstverlening, naast ons stretchtent verhuur voor u in ’t Gooi.

Wie we zijn en wat voor u kunnen doen

Ons bedrijf is begonnen in 1998. In die tijd hebben we ons gericht op de verhuur van campingtenten en de toebehoren. De grote vraag naar partytenten heeft er echter toe geleid dat wij ons in 2004 hebben gespecialiseerd in de verhuur van partytenten, waaronder stretchtenten voor u in ’t Gooi.

Onze dienstverlening gaat echter veel verder dan het aanbod aan deze producten. Niet alleen geven wij u alle keuze, ook is onze dienstverlening erop gericht om u zoveel mogelijk te ondersteunen.

Full-service noemen we dat. Zo kunnen we u onder andere de mogelijkheid geven voor de op- en afbouw, catering, en de aankleding. Dit kan voor kleine privéfeesten of juist grote festivals met duizenden bezoekers. Wij bieden maatwerk. Uiteraard kunnen zowel particulieren als zakelijke klanten bij ons terecht.

Heeft u vragen, of wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Voor meer informatie of een geheel blijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Stretchtent verhuur ’t Gooi

Bedouin tent huren ’t Gooi Bedouin tent huren Wassenaar Bedouin tent huren Flextent huren ’t Gooi Flextent huren Wassenaar Flextent huren Stretchtent huren ’t Gooi Stretchtent huren Wassenaar Stretchtent huren Stretchtent verhuur ’t Gooi

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]