[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Stretchtent huren Wassenaar

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Ook voor het huren van een stretchtent in Wassenaar bent u bij ons aan het juiste adres. Er hoort van het leven genoten te worden. Toch zijn er van die bijzondere momenten die extra aandacht verdienen. Feesten of anderzijds evenementen hebben natuurlijk als bedoeling dat deze memorabel zijn. U wilt natuurlijk dat uw gasten het gezellig hebben en de ruimte beschut is tegen regen of wind.  Het huren van een stretchtent voor u in Wassenaar geeft u hier de mogelijkheid toe, maar deze tenten geven u nog veel meer voordelen.

Voordelen die wij u gecombineerd geven met onze sterke voorwaarden en uitgekiende dienstverlening. TVN (Tenten Verhuur Nederland) is uw partner als het gaat om partytenten en de aanverwante diensten.

Ook als u in Wassenaar een stretchtent wilt huren geven wij u het aanbod. Daarbij maakt het niet uit welke aard het evenement heeft. Wij staan voor maatwerk.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Stretchtent huren Wassenaar

Stretchtent huren Wassenaar Stretchtent huren Wassenaar Stretchtent huren Wassenaar

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][vc_column_text]

Ook voor het huren van een stretchtent in Wassenaar

Deze tenten, ook wel bekend als flextenten, geven u meer voordelen dan die die direct voor de hand liggen. Ze geven uw gasten niet alleen beschutting, maar doen dit op een comfortabele en luxueuze wijze.

Echter geeft het huren van een stretchtent u in Wassenaar ook voordelen die u veel mogelijkheden bieden.

De naam doet het al vermoeden. We hebben het hier over artikelen die voorzien zijn van een rekbaar doek. Dit betekent dat als u een stretchtent voor u in Wassenaar gaat huren, deze ook geplaatst zou kunnen worden op ‘moeilijke’ plekken. Ze zijn goed te koppelen aan andere tenten, gebouwen of objecten. Dit geeft u niet alleen veel ruimte voor het plaatsen ervan, maar ook alle keuze in de indeling. Dit in combinatie met de mooie kleuren geeft uw evenement in Wassenaar door het huren van een stretchtent een bijna magische uitstraling.

Wij staan voor u klaar

We zijn begonnen in 1998 als verhuurder van campingtenten en toebehoren. Het werd ons echter al snel duidelijk dat er een grote vraag was en is naar het aanbod aan partytenten. Sinds 2004 hebben we ons hierin gespecialiseerd. Met meer dan 10 jaar ervaring inmiddels hebben we naast een ruim aanbod aan verschillende tenten ook een dienstverlening ontwikkeld die u op meerdere manieren de juiste ondersteuning biedt.

Wij staan klaar voor zowel particulieren als zakelijke klanten, voor zeer grote evenementen of juist kleine privéfeesten.

Zo kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld de catering, de aankleding en de op- en afbouw. Het gaat bij ons om maatwerk, zodat u zelf alle keuze heeft voor de precieze invulling van uw festiviteiten. Door ons u zoveel mogelijk werk uit de handen te laten nemen kunt u zelf ook ontspannen genieten van de goed georganiseerde festiviteiten..

U kunt gerust contact met ons opnemen, ook voor een vrijblijvende offerte.

 

Stretchtent huren Wassenaar

Bedouin tent huren ’t Gooi Bedouin tent huren Wassenaar Bedouin tent huren Flextent huren ’t Gooi Flextent huren Wassenaar Flextent huren Stretchtent huren ’t Gooi Stretchtent huren Wassenaar Stretchtent huren Stretchtent verhuur ’t Gooi

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]