[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Uw tentenspecialist in Hoofddorp

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Gaat u binnenkort een groot buurtfeest of een ander evenement organiseren? En wilt u graag partytenten of een andere type tent huren? Dan bent u bij Tenten Verhuur Nederland op het juiste adres. Wij regelen graag uw tenten en tijdelijke accomodaties voor feesten en evenementen. Bij ons vindt u een breed aanbod aan tenten, maar ook een tal van diensten op dit vlak. Zo helpen wij ook graag bij de opbouw en het afbreken van de tent(en). Ook in Hoofddorp zijn wij u graag van dienst. Wij kunnen u informeren over de verschillende tenten die u bij ons kunt huren en die u in Hoofddorp kunt plaatsen bij uw evenement of feest.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Tent huren Hoofddorp

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

Een ruim aanbod aan verschillende tenten

U vindt bij ons een ruim assortiment aan verschillende tenten. Onze tentenverhuur zorgt ervoor dat wij veel mensen kunnen helpen, ook in Hoofddorp. U kunt bij ons bijvoorbeeld een stretchtent huren. Dit wordt vaak gedaan bij een groot buurtfeest. Gezellig met zijn allen in een tent bijkletsen en lekker droog zitten. U kunt eventueel ook een party tent huren of een andere grote feest tent, zodat u gezellig kunt feesten in Hoofddorp.

Een pagode tent huren?

Wij kunnen u diverse tenten aanbieden, waaronder de pagode tent. Deze tent ziet u vaak staan langs de grachten als er bijvoorbeeld op wordt getreden of wanneer er een ander groot evenement wordt georganiseerd. Ook deze kunt u bij ons huren, ook bij ons in Hoofddorp. Het wordt een groots evenement of een gezellig feest wanneer u tenten huurt bij ons. Informeert u gerust naar de mogelijkheden van wat wij voor u in Hoofddorp kunnen betekenen.

Meer weten? Bel ons

Wij helpen u graag verder in Hoofddorp. Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een offerte aanvragen? Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden die wij u kunnen bieden. U kunt hiervoor bellen naar 0251 – 76 90 86 of 020 – 472 00 00. U kunt ook een e-mail sturen naar info@tvn.nl. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen in Hoofddorp.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]