Flextent huren

Een flextent huren geeft u zeer veel mogelijkheden voor de aankleding en het faciliteren van uw evenement. Het is een optie die uw feest, welke aard deze ook heeft, meerdere voordelen kan bieden. Er zijn genoeg festiviteiten, evenementen of anderzijds bijeenkomsten te verzinnen, die in aanmerking komen voor een breed aanbod aan tenten. U kunt denken aan een bruiloft, eindexamenfeest of bijvoorbeeld een opening van een bedrijf. Verschillende evenementen betekent ook dat erom verschillende redenen een passend aanbod moet zijn aan de faciliteiten.

Dan bent u bij TVN aan het juiste adres. Wij bieden u een totaalservice in onze verhuur aan tenten en bijkomende dienstverlening.

Ook het huren van een flextent regelt u via ons. Uit ons aanbod aan tenten en bijbehorende diensten zijn wij in staat om uw evenement de nodige ondersteuning te bieden. Zo kunt u zich richten op wat belangrijk is en genieten van de zekerheid van vakkundige faciliteiten.

Flextent huren

Flextent huren Flextent huren Flextent huren

Waarom een flextent huren?

Wat is eigenlijk een flextent en waarom zou u deze huren? Dit zijn tenten die dankzij hun unieke eigenschap geschikt zijn voor zeer veel locaties. De naam verraad het eigenlijk al. Het doek is rekbaar en kan op deze wijze ook worden toegepast op plekken die anders niet geschikt zijn.

Dat is echter niet de enige reden waarom het huren van een flextent een goed idee is.

Tenten voor evenementen kennen natuurlijk een direct praktisch nut. Beschutting bieden aan uw gasten. Toch moet er ook rekening gehouden worden met de aankleding. Onze flextenten hebben een sterke uitwerking op de sfeer. De dynamische vormen die mogelijk zijn dankzij het rekbare doek, de vele verschillende kleuren en daarmee de veelzijdigheid, maakt het dat deze tenten een bijna magische atmosfeer uitademen. Het is ook mogelijk om deze tenten te koppelen aan andere tenten, gebouwen of objecten.

Flextent huren: Full-service

Een flextent huren doet u bij ons. We zijn begonnen in 1998. Toen waren we gericht op de verhuur van kampeertenten en toebehoren. De steeds grotere vraag naar partytenten heeft ervoor gezorgd dat we sinds 2004 gespecialiseerd zijn in deze verhuur.

Met ruime ervaring hebben we inmiddels een mooi assortiment aan verschillende tenten weten samen te stellen.

Wij bieden de verhuur van onze diensten en producten aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Of het nu gaat om een festival van duizenden mensen of een bruiloft van tientallen, wij bieden een full-service oplossing.

Met andere woorden, wij kunnen een totaaloplossing bieden, u kunt denken aan de op- en afbouw van de tenten, de bekleding hiervan of bijvoorbeeld catering. Een pakket aan diensten en producten die af te stemmen is naar uw behoeftes.

Ook voor het huren van een flextent bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op om meer te leren of voor een vrijblijvende offerte.

 

Flextent huren

Bedouin tent huren ’t Gooi Bedouin tent huren Wassenaar Bedouin tent huren Flextent huren ’t Gooi Flextent huren Wassenaar Flextent huren Stretchtent huren ’t Gooi Stretchtent huren Wassenaar Stretchtent huren Stretchtent verhuur ’t Gooi