[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Kies voor een servicegerichte werkwijze in Den Bosch

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Gaat u dit jaar een feest voor de buurt organiseren in Den Bosch? Dan is een tent huren een opties voor u. Heeft u een grote buurt met veel inwoners? Dan kan een stretchtent huren wellicht de oplossing zijn. Zo bent u voorbereid als het slecht weer wordt of als het ’s avonds afkoelt. Bij Tenten Verhuur Nederland bent u aan het juiste adres voor de verhuur van tenten voor (privé) feesten, zakelijke- en publieksevenementen in Den Bosch. Wij bieden al sinds 1998 passende oplossingen aan in tijdelijke en permanente accommodaties. Wij denken graag met u mee, zodat u altijd een geschikte tent huurt voor uw feest of evenement in Den Bosch.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Den Bosch

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

Wat bieden wij u in Den Bosch?

Er zijn veel mogelijkheden bij onze tentenverhuur. Wij verhuren tenten voor zowel grote als kleine evenementen en feesten. Verwacht u veel bezoekers of gasten? En denkt u dat één tent niet groot genoeg is? U kunt bij ons altijd meerdere partytenten huren en plaatsten, zodat u in ieder geval genoeg ruimte heeft voor iedereen. Voor particulieren in de omgeving van Den Bosch raden wij naast onze partytenten ook een pagode tent of een feest tent aan. Wilt u graag hulp bij het uitzoeken van een geschikte tent? Onze medewerkers helpen u hier graag bij.

Snel en eenvoudig een tent huren

Onze tentenverhuur is gericht op het verlenen van een uitstekende service. Wij vinden het belangrijk dat het voor onze klanten gemakkelijk is om een tent te huren. U kunt bij TVN bijvoorbeeld snel en eenvoudig een party tent huren. Het enige wat u hoeft te doen, is de telefoon op te pakken en ons te bellen. Wij denken vanaf het begin met u mee en zorgen ervoor dat alles netjes wordt geregeld, ook bij u in Den Bosch.

Waarbij hebt u onze hulp nodig?

Wij staan voor u klaar om u verder te helpen in Den Bosch. Heeft u nog een vraag? Of wilt u graag meer informatie over onze mogelijkheden in uw regio? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u in Den Bosch kunnen betekenen. U kunt hiervoor bellen naar 0251 – 769086 of 020 – 4720000. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@tvn.nl. Wij horen het graag wanneer wij u van dienst mogen zijn in Den Bosch![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]