Bedouine tent huren

Hoort het huren van een bedouine tent tot uw mogelijkheden? Misschien niet in de meest letterlijke zin. Aangezien dit zeer specifieke tenten zijn, gemaakt voor het langdurig overleven in de woestijn. Echter, als u op zoek bent naar een mooi aanbod aan partytenten voor uw feest, evenement of bijvoorbeeld festival dan bent u bij TVN aan het juiste adres.

Er zijn momenten die vragen om gevierd te worden of op zijn minst om een verzorgde bijeenkomst vragen. Dan mag het aanbod aan partytenten zoals het huren van een soortgelijke bedouine tent niet ontbreken.

Het kan gaan om de opening van een nieuw bedrijf, een bruiloft, jubileum of welk bijzondere gelegenheid dan ook, bij ons ontdekt u een totaalpakket aan diensten en producten. Een soortgelijke bedouine tent huren behoort dan ook tot de mogelijkheden, af te stemmen naar uw wensen.

Bedouine tent huren

Bedouine tent huren Bedouine tent huren Bedouine tent huren

De mogelijkheden tot het huren van een bedouine tent

Een bedouine tent huren doet u natuurlijk om uw gasten op een sfeervolle wijze beschutting te geven in een gezellige omgeving die luxe en comfort uitademt. Zoals gezegd een letterlijke bedouine tent huren is niet wenselijk. Maar met ons dynamische aanbod aan verscheidene tenten kunnen we u toch op meerdere vlakken precies dat aanbieden waar u behoefte aanhebt.

Stretchtenten bijvoorbeeld, ook bekend als flextenten. Deze geven u dankzij het rekbare doek zeer veel mogelijkheden in de inrichting en in de plaatsing daarvan. Dankzij de kleuren en de algehele uitstraling geven deze tenten een bijna magische atmosfeer. Of u kiest voor een starflex tent. Dit zijn wel heel bijzondere tenten om te zien en geven uw gelegenheid een zeer bijzondere uitstraling.

Op onze website kunt u precies zien welke tenten wij u aanbieden. Het huren van een bedouine tent, maar dan voorzien van moderne technieken, doet u bij ons.

Wij maken het mogelijk

Begonnen in 1998 als een verhuurder van campingtenten en toebehoren zagen we al snel een groeiende vraag naar partytenten. Sinds 2004 zijn we hierin gespecialiseerd en bieden we inmiddels veel meer aan dan alleen de tenten zelf.

Full-service, zo beschrijven we onze dienstverlening. Een dienstverlening die per geval volledig is af te stemmen op elke situatie en geschikt is voor particulieren als zakelijke klanten.

U kunt als het gaat om onze dienstverlening denken aan de op- en afbouw van de tenten. Een breed aanbod aan accessoires en aankleding en bijvoorbeeld mogelijkheden tot catering. Omdat ieder evenement anders is geven wij u alle ruimte om onze dienstverlening af te stemmen naar uw wensen.

Van kleine privéfeesten tot zeer grootschalige festijnen, wij maken het mogelijk. Gevestigd in Heemskerk en Amsterdam is onze dienstverlening landelijk in te zetten. Om uw mogelijkheden te bespreken kunt u eenvoudig gebruik maken van ons contactformulier. Ook als u een geheel vrijblijvende offerte wenst.

Bedouine tent huren

Bedouine tent huren ’t Gooi Bedouine tent huren Wassenaar Bedouine tent huren Flextent huren ’t Gooi Flextent huren Wassenaar Flextent huren Stretchtent huren ’t Gooi Stretchtent huren Wassenaar Stretchtent huren Stretchtent verhuur ’t Gooi