[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Een tent huren in Amsterdam?

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Bij Tenten Verhuur Nederland bent u aan het juiste adres voor tenten en tijdelijke locaties voor verschillende feesten en evenementen. Sinds 1998 bieden wij passende oplossingen in tijdelijke en permanente accommodaties. Wij helpen u van opbouw tot het afbreken van de tent. Een tent huren in Amsterdam kan daarom gemakkelijk bij ons. Ons aanbod bestaat uit verschillende type tenten, zoals partytenten, maar ook een Starflex tent en een pagode tent. U kunt bij ons ook een stretchtent huren voor één of meerdere dagen. Door ons uitgebreide aanbod zijn wij in de omgeving van Amsterdam één van de grootste aanbieders in tentenverhuur.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Tent huren Amsterdam

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

Wat hebben wij u te bieden in Amsterdam?

Bij ons kiest u voor service, kwaliteit, flexibiliteit en innovatie. Wij zorgen ervoor dat alles goed verloopt en dat u een mooie tent kunt huren in Amsterdam. Ons speerpunt is een goede service en deze kunnen wij u ook in Amsterdam bieden. Wij doen graag die stap extra voor u. Wilt u een heel weekend lang een feest tent huren? Dat is geen probleem bij ons. Wilt u graag een party tent huren en heeft u specifieke wensen? Wij houden er rekening mee.

Voor grote en kleine feesten

Heeft u zin om een feestje te geven, maar u bent nog op zoek naar een alternatief voor als het zou regenen? Onze tenten bieden dan uitkomst in Amsterdam. Onze tenten kunt u bij ons allemaal huren voor een vaste prijs. Bent u benieuwd naar wat wij allemaal voor u hebben? Neemt u dan nu een kijkje op de website onder ‘impressie’ om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen in Amsterdam.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u nog een vraag over een van onze tenten? Of wilt u graag onze hulp inschakelen in Amsterdam? In beide gevallen kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over hoe wij u in Amsterdam kunnen helpen. Belt u hiervoor vandaag nog naar: 0251 – 769086 of 020 – 4720000. U kunt ook een e-mail zenden naar info@tvn.nl. Wanneer mogen wij voor u aan de slag in Amsterdam?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]